A-teensdag: We gaan muurklimmen!
22 april 2023
van 14u tot 19u

Gent

De inschrijvingen voor de a-teensdagen lopen via de website van Steunpunt Adoptie. De deelnameprijs bedraagt € 15 per persoon. Wanneer er meerdere leden van hetzelfde gezin deelnemen dan betaalt de tweede, en eventueel volgende, deelnemer € 10.

De richturen van elke a-teensdag zijn tussen 14u en 19u. De definitieve uren kunnen nog veranderen, maar alle activiteiten vinden plaats in de namiddag. Na inschrijving ontvang je in de week voorafgaand aan de a-teensdag verdere informatie. Nog vragen? Neem gerust contact op met Margot Dupont van Steunpunt Adoptie via margot.dupont@steunpuntadoptie.be

Ben je tussen 10 en 18 jaar, ben je geadopteerd én heb je zin in een leuke activiteit tezamen met andere geadopteerden? Schrijf je dan zeker in voor één of meerdere a-teensdagen! Na elke activiteit eten en drinken we nog iets samen om daarna de dag gezellig af te sluiten.

Na inschrijving volgt verdere informatie.

 

Deze a-teensdagen worden begeleid door Margot Dupont, educatief en nazorgmedewerker van Steunpunt Adoptie én door een buddy van a-buddy!

Informatie

We gaan muurklimmen in Gent!

Is Spiderman niets tegen jouw klimskills? Stellen hoogtes voor jou helemaal niets voor? Kom het bewijzen in Gent, op 22 april! Nadien koken en eten we samen.

Schrijf me in

Wil je lid worden?

Als VAG-lid ondersteun je de doelstellingen van VAG en ontvang je :