aB-days: Feest 5 jaar a-Buddy!
27 augustus 2023
15u tot 18u

Gent

De inschrijvingen voor de aB-days lopen via de website van Steunpunt Adoptie. Daar vind je ook meer details over de exacte locatie, tijdstip en prijs voor deelname.

Nog vragen? Neem contact op met Margot Dupont van Steunpunt Adoptie via margot.dupont@steunpuntadoptie.be

aB-days is een (nieuw) concept voor geadopteerden en hun omgeving. Samen leuke dingen doen met andere geadopteerden en hun familie en vrienden. Gewoon iets fijn doen waarbij adoptie iedereen bindt.

Om het offline aanbod van a-Buddy uit te breiden, zet a-Buddy nog meer in op activiteiten voor geadopteerden en hun omgeving. Tijdens de aB-days wordt er telkens een leuke, laagdrempelige activiteit georganiseerd door de buddy’s van a-Buddy waar geadopteerden van alle leeftijden welkom zijn, alsook hun vrienden, familie en sympathisanten.

Ben je geadopteerd? Heb je zin in een leuke, ontspannende activiteit? Schrijf je dan snel in voor één van onderstaande activiteiten en neem je vrienden en/of familie mee!

Informatie

A-BUDDY bestaat 5 JAAR en VIERT dit op ZONDAG 27 AUGUSTUS 2023 in GENT. Wil je graag mee feesten? Schrijf dan in via de website van Steunpunt Adoptie

Voor wie? Volwassen geadopteerden, hun omgeving en sympathisanten

Schrijf me in

Wil je lid worden?

Als VAG-lid ondersteun je de doelstellingen van VAG en ontvang je :