VAG-contactdag voor vrijwilligers en gezin in Domein Puyenbroeck
25 juni 2023
van 10u tot 17u

Provinciaal Domein Puyenbroeck, Puidonkdreef 1, 9185 Wachtebeke

Parkeren kan op parkeerterrein P2

We verwelkomen jou en je gezin vanaf 9u30 in het Sportcentrum, zaal Zilver. Van daaruit starten we met de verschillende activiteiten.

Voor vragen of meer informatie kan je terecht bij vrijwilligers@vagadoptie.be

Gratis voor VAG-vrijwilligers en hun gezin

Deelname aan deze contactdag is gratis voor vrijwilligers en hun gezin. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Inschrijven kan door te mailen naar vrijwilligers@vagadoptie.be vóór 15 juni 2023. Geef het aantal volwassenen en kinderen door.

Ben je nog geen vrijwilliger maar wil je je graag actief inzetten voor VAG en deelnemen aan deze contactdag voor vrijwilligers? Mail dan naar vrijwilligers@vagadoptie.be en we bekijken samen wat mogelijk is!

Informatie

Vrijwilligers zijn een uitstervend fenomeen. Samen willen we nadenken over de VAG-vrijwilliger en de toekomst van VAG. Het aantal actieve vrijwilligers bij VAG daalt helaas jaar per jaar. Om de werking van VAG kwaliteitsvol te blijven garanderen is het behouden van onze vrijwilligers én instroom van nieuwe vrijwilligers cruciaal. VAG-vrijwilligers en hun gezin zijn van harte welkom op zondag 25 juni 2023 te Puyenbroeck. We verwelkomen dan ook graag nieuwe vrijwilligers!

 

  • Je bent vrijwilliger bij VAG of wil actief vrijwilliger worden
  • Je komt graag in contact met andere vrijwilligers van VAG
  • Je wil actief mee nadenken over de toekomst van VAG en wat je als vrijwilliger hieraan kan bijdragen
  • Je wordt graag getrakteerd op een etentje en een leuke dag
  • Je start de zomer samen met je gezin en andere adoptiegezinnen en geadopteerden in het mooie provinciaal domein Puyenbroeck? Er zijn toffe activiteiten voor klein én groot!

Zijn één of meerdere van bovenstaande stellingen voor jou herkenbaar? Dan is de contactdag voor vrijwilligers van VAG iets voor jou en je gezin. VAG wil alle (nieuwe) vrijwilligers graag in de watten leggen én informeren over de werking van VAG. We bekijken ook samen wat er in de toekomst nog mogelijk is. Van harte welkom!

 

Programma

Vanaf 10u: Onthaal van de vrijwilligers en hun gezin

10u30 tot 12u30: vorming voor VAG-vrijwilligers. Er wordt kinderopvang voorzien voor ouders die graag allebei deelnemen aan de vorming. Geef vooraf de leeftijd van je kinderen door!

10u30-12u30: hoogtouwenparcours en klimmen voor +10 jarigen

10u30-12u30: bezoek aan het dierenpark en de speeltuin voor kinderen en hun ouders

13u: Broodjesbuffet. Er wordt een uitgebreid assortiment aan broodjes met divers beleg voorzien, inclusief water of frisdrank.

14u: We gaan met z’n allen op stap en verkennen het veelzijdige Provinciaal Domein van Puyenbroeck. We sluiten onze dag samen af met een drankje op het terras van de Sportbar.

17u: Einde van de contactdag

 

Voor wie?

Voor VAG-vrijwilligers en hun gezin. Ook nieuwe vrijwilligers zijn welkom!

Schrijf me in

Wil je lid worden?

Als VAG-lid ondersteun je de doelstellingen van VAG en ontvang je :