Vormingsavond 'Ik ben 9' - VAG Antwerpen [DATUM NOG TE BEPALEN]
31 december 2022
van 20u tot 22u30

Accentis

Duwijckstraat 17

2500 Lier

 

€ 8 per persoon

DATUM NOG TE BEPALEN!

vag-antwerpen@hotmail.com

Inhoud van de vorming

VAG Antwerpen organiseert een extra vormingsavond met als thema ‘IK BEN 9’, een speciale editie voor adoptieouders van kinderen tussen de 8 en 11 jaar.

Meidenvenijn, jongens die stoer doen, groepsdruk, erbij willen horen, heftige emoties en verdriet, oude angsten die weer terugkomen, pesten, onzekerheid, … zijn thema’s die een grotere rol gaan spelen rond het negende levensjaar.

Is jouw kind rond de negen jaar en merk je dat zijn of haar gedrag en behoeftes veranderen? Vind je het lastig om jouw kind hierbij op een fijne manier te ondersteunen? Dacht je eerst ook dat jouw kind al vroeg aan de puberteit begon of vraag je je af of het adoptiegerelateerd is?

Tijdens de vorming vertelt Wendy Vermeulen over de negenjarenfase, waardoor er voor jezelf als adoptieouder meer duidelijkheid komt over deze bijzondere fase in het leven van jouw kind. Is dit een fase die elk kind doormaakt? Of is dit iets adoptiespecifiek?

We praten over de verschillende thema’s die spelen in deze periode en je ontvangt ook praktische tips en handvaten voor thuis.

Zou je deze fase in het leven van je kind graag beter willen begrijpen? Kom dan zeker naar deze vormingsavond!

Spreker

Wendy Vermeulen is kinder- en jongerencoach en Rouw & Verlies Counselor bij Praktijk LiefLijf in Muizen, waar ze dagelijks met kinderen, jongeren en hun (plus, adoptie, pleeg, …) ouders op pad gaat. Verder geeft ze ook weerbaarheidstrainingen (Rots & Water) en Happy Kids Massage. Ze is ook adoptiemoeder.

 

Schrijf me in

Wil je lid worden?

Als VAG-lid ondersteun je de doelstellingen van VAG en ontvang je :