Workshop De Kracht van Mindset
19 oktober 2023
van 20u tot 22u30

De Geesten, zaal ’t Klaske, Waterstraat 12, 2180 Antwerpen-Ekeren

De toegang bedraagt € 8 per persoon. Betalen gebeurt ter plaatse.

Informatie

Tijdens deze workshop leer je wat het verschil is tussen een vaste mindset en een groeimindset. Een vaste mindset belemmert ontwikkeling. Een groeimindset daarentegen zorgt voor een passie voor leren, doorzettingsvermogen en motivatie. Een groeimindset helpt kinderen én volwassenen om het beste uit zichzelf te halen. Daarenboven is een groeimindset de basis voor ontwikkeling en groei.

 

Ook op school is het belangrijk dat (adoptie)kinderen en jongeren op de juiste manier benaderd en gestimuleerd worden. Hoe je als ouder hierover in dialoog en contact kan gaan met de school en de leerkrachten van je kinderen, komt ook tijdens deze workshop aan bod.

 

Je wordt je bewust van je eigen mindset én je leert hoe je een groeimindset kan stimuleren bij jezelf en je kinderen. De sessie is een mix tussen theorie, maar ook dingen praktisch ervaren, aangevuld met direct inzetbare handvaten. De bedoeling is dat je er de volgende dag al mee aan de slag kan.

 

Spreker

Tom Govaers is leerkracht in hart en nieren. Sinds 2018 is hij actief als onderwijscoach en vormingsmedewerker bij het Centrum voor Ervaringsgericht Onderwijs vzw (CEGO). Tom is gespecialiseerd in klasdifferentiatie, groepsvorming, zelfsturing en motivatie van kinderen, jongeren en leerkrachten. Sinds september 2022 is Tom pedagogisch ondersteuner binnen eigen school én vormingsmedewerker voor ZitStil vzw naast het freelance-werk voor CEGO

 

Voor wie?

Adoptieouders, kandidaat-adoptanten, geadopteerden en geïnteresseerden

Schrijf me in

Wil je lid worden?

Als VAG-lid ondersteun je de doelstellingen van VAG en ontvang je :