A-teensdag Workshop Graffiti
23 april 2022
van 14u tot 19u

Ekeren

€ 15 per persoon

margot.dupont@steunpuntadoptie.be

Over de activiteit

Ben je tussen 10 en 18 jaar, ben je geadopteerd én heb je zin in een leuke activiteit tesamen met andere geadopteerden? Schrijf je dan zeker in voor één of meerdere a-teensdagen! Na elke activiteit eten en drinken we nog iets samen om daarna de dag gezellig af te sluiten.

De a-teensdagen worden begeleid door Margot Dupont, educatief en nazorgmedewerker van Steunpunt Adoptie én door een buddy van a-buddy!

Workshop Graffiti in Ekeren

Kinderen baas! Tijdens deze workshop mogen we een muur van de (adoptie)broers Mateo, Noach en Milan vol graffiti spuiten! Zin om je steentje bij te dragen en je kunstwerk vereeuwigd te zien in hun tuin? Schrijf je dan snel in!  

Achteraf koken en eten we samen. Als het weer het toelaat, sluiten we gezellig af rond een vuurkorf! Wij voorzien alvast marshmallows.

De inschrijvingen voor de a-teensdagen lopen via de website van Steunpunt Adoptie. De deelnameprijs bedraagt € 15 per persoon. Wanneer er meerdere leden van hetzelfde gezin deelnemen dan betaalt de tweede, en eventueel volgende, deelnemer € 10.

De richturen van elke a-teensdag zijn tussen 14u en 19u. Na inschrijving ontvang je in de week voorafgaand aan de a-teensdag verdere informatie. Nog vragen? Neem gerust contact op met Margot Dupont van Steunpunt Adoptie via margot.dupont@steunpuntadoptie.be

Schrijf in via www.steunpuntadoptie.be

Wil je lid worden?

Als VAG-lid ondersteun je de doelstellingen van VAG en ontvang je :